Over ons

B-Point is een jonge, dynamische organisatie die is opgericht door Natasja Bosma en Liset Roozeboom. Samen hadden zij de missie om de zorg op hun eigenzinnige manier in te richten. Zowel Natasja als Liset zijn al jarenlang actief in de zorg en altijd gericht op de kracht van het individu. 'Niet teveel praten, maar gewoon doen!', het is een duidelijk motto van de twee. Humor mag daarbij niet ontbreken.

Een uitgangspunt van B-Point is het leefplezier stimuleren. Dit doet de organisatie met de begeleiders die worden uitgezocht om hun specifieke kennis en talent, maar vooral voor hun passie een cliënt in eigen kracht te stimuleren en samen te gaan voor de doelen die de cliënten hebben gesteld.

Een klik

Naast de juiste begeleiding zoekt u naar een passende begeleider. De begeleider waar u een klik mee heeft. B-Point vindt het belangrijk dit te bieden. De medewerkers van B-Point zijn van verschillende werkniveaus en werken samen om aan uw wensen tegemoet te komen. Medewerkers die de specifieke cultuur van dit veengebied kennen, aangezien ze er zelf vandaan komen.

Met de kennis en de cultuur in pacht zal B-Point er altijd naar streven om de klik met u als individu te maken. Want uw wensen staan voorop. Trots op de omgeving waar wij voor gaan en samen bouwen wij verder.

Voor u

B-Point is er voor mensen met een beperking, maar ook gezinnen die begeleiding nodig hebben kunnen bij B-Point terecht. Voor volwassenen, jongeren of kinderen staat B-Point klaar om begeleiding en huisvesting op maat te bieden. Meer informatie?

Neem contact op